Efter en kväll med en skön långpromenad, o letande efter jobb/boende i Norge, så säger jag nu godnatt..

Så, go'natt på er :)

Vet ni vad, jag har Äntligen införkaffat mig en dator. En bärbar dator. 
Så nu är det bara att blogga på igen.. Aah, eller. Lite oftare kanske det kommer bli ;)
 
Min vardag är sig lik. Jag jobbar, men gått ner till 50%. Så jobbar inte alls mycket, men ganska skönt ändå. Nu när man slitit 100% sen studenten! Så denna vecka har jag bara haft 3 korta pass, 12-16, och jag klagar inte.. Sovmorgon hela veckan, åååh :)
 
Den lediga tiden jag har, spenderas med mina vänner. En hel del film har det blivit, även biobesök på Heron city, grillning med b-vän & ett nytt försök med träningen. Känner mig motiverad, jag kan klara detta :) Höll ju på ett bra tag i våras, även i somras när jag & Marcus var ute o sprang i skogen var o varannan dag :) Så det är bara att komma förbi den "jobbiga" biten, sen blir det en vana :) 
 
Nej, nu kurrar magen. Dags att hjälpa till med maten här hemma! 
 
 
I slutet av augusti tog jag & Sara våra resväskor o drog till Cypern. En vecka med hur mycket värme, sol & bad som helst. Och party såklart.
Nissi beach, denna härliga strand o klarblåa vatten, magiskt!!!! 
Grabbarna grus med alla galna fest-kvällar. Bar-runda, beach party & partybåten.. Vilka minnen :) Inte varje dag man står o dansar på stranden med en grym DJ på scenen, o gratis drinkar. FRI BAR, det var inte bara en kväll heller... Men jag klagar inte. 
Hotellet var bäst. Får helt klart högsta betyg av mig. Hyrde de exklusiva solstolarna ett par dagar, då man kunde ligga precis vid poolkanten o sen få sig tilltugg o drinkar när man kände för det. All inclusive, ojoj, mat & dryck HELA tiden. Såååå värt pengarna!! 
Cypern, det landet håller jag fortfarande som favorit. Iallafall som varmast o soligast. Det är där jag hör hemma, i de varmare breddgraderna ;)
Jag hade iallafall en helt sjukt bra resa. Och den här gången fick jag ju faktiskt med mig alla bilder hem!!! Så jag har något att drömma & kolla tillbaka på. Så underbart . Vill så gärna tillbaka!!! 
 
Den 8 september blev jag 20 år. Ett år som är ganska speciellt. Man får ju gå till systemet då, wiihoo. 
Aja. Mitt 20-års firande började redan på fredagen, och fortsatte enda till tisdagkväll. 
Fina middagar på Akropolis & Tingsgården med familjen, både fredag & söndag. Lördagen var det partaj hos mig. Mat & dryck såklart ;) Lyckat faktiskt :) Marinerad "fläskfilé" med hasselbackspotatis o bea-sås, mhm! Och lite shots då o då, och sen bål på det! En minnesvärd kväll, haha. Mitt firande slutade på Papas Tapas med mina kära jobbarkompisar. Så gulligt..
 
TACK ALLA, FÖR ALLT :* Ni är guldvärda! Nu är jag verkligen 20 år, och det känns så bra :)
 
Nu är det bara in i vardagen igen, o blicka framåt, mot allt annat som kommer hända i framtiden!
 
Jobbigt med ett långt blogginlägg, men förlåt, bättre än inget alls liksom. Ciao 
 
 
NU DAGS FÖR BILDBOMB, se upp!!!