Imorgon. Tidigt imorgon. Kl 8.09, drar sig tåget från e-tunas tågstation, mot Gbg. En galen helg väntas!!!

Det blir festival med världens bästa Sara! Underbart!

Ingen kan stoppa oss nu' ;)

Den här veckan har varit så bra. Och än är inte veckan slut, helt otroligt!!

Sofias student i tisdags, i Strängnäs. Där jag för övrigt virrade bort mig själv. Jag, i en ny stad, helt själv, det kan inte bli annat än kaos. Hah.
Men tur det finns en pappa som kan städerna utan o innan ;) +gps'en då!!!

Idag. Torsdag, nationaldag. Känns riktigt bra. Perfekt väder, relativt lugnt på jobbet, fick se glada studenter springa ut ur skolorna. Och sen alla dessa enorma flak, runt om i sta'n.
Jajamen, i år var studenten på Sveriges nationaldag.
Och jag måste säga som alla andra 93'or, "Åh vad jag vill ta studenten igen." Uppleva ALLT igen. Flaket, ska man ju inte tala om. Ville bara hoppa upp på ett flak o låtsas vara en student igen! Hoppa o dansa, och ha så himla kul.
Men jag kunde behärska mig ;)

Livet går vidare....o alla dessa glada studenter ligger bakis imorgon, och de flesta är arbetslösa. Hehe, själv har man ju jobbat ett helt år nu. Skadeglädje!!

Dags att göra sig i ordning för sängen. För imorgon smäller det. Det är dags för en resa till GÖTEBORG. Till SUMMERBURST . Kommer blir AWESOME. Kan inte sluta tänka på det. ÅHHHHHH.

VET NI. LIVET ÄR UNDERBART ;)

Helgen är slut.
Men det är bara skönt för mig :)

Har haft en jobbhelg, men en lugn sådan. Inget att klaga på direkt :)

Till o med haft tid att umgås med vänner på kvällarna. I fredags var det stek på playan i Vilsta, med lite bad osv, inte helt fel det ska jag säga er!

Igår var det "fest", utan fest. Jag & min bästa vän var väldans nyktra. Fanta, mmmm... Kul att umgås med roligt folk iallafall!!! Natten avslutades med lite grill vid campingen. Ja, varför inte? En regnig natt, nästan midnatt, sånt gör väl alla ;) haha

6 timmar senare var det dags att hoppa upp ur sängen igen. Jobb väntades!

Och nu är det över. 2 lediga dagar. Jobb 2 dagar. LEDIG 3 DAGAR!!!'

Den här veckan som kommer har jag längtat till...



// IKEA-frukost, 29kr, sååå värt det +massa annan rolig shopping i v-ås i torsdags! // Bad, bad & bad! // Sallad som jag planterar vid husvagnen, det går framåt ;) // Vi som jobbade på pub-afton fick en Dagens Ros i tidningen, så gulligt & snällt! // Natt-grillning på G // En igelkott kom på besök, har aldrig sett nåt liknande //