Jaja, min blogg har legat åt sidan, jag vet! Men orken har inte funnits för att blogga...

Men jag kanske ska göra ett försök igen. Har ju fått några klagomål för att min blogg inte har uppdaterats ;)



Så, nu jag igång igen.  Jag försöker plugga så mycket som möjligt nu dom här 2 veckorna kvar i Sverige, innan jag åker på utlandspraktik. Kommer bli riktigt nice!

Pösss

Godmorgon

Blev en ganska sen kväll/natt igår. Satt med min laptop å nördade TheSims3. Jag hade ändå inget bätte för mig!

Men nu är det en ny dag igen. Och jag ska ta å sätta fart, måste få någonting gjort! Så nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, och inte mysa mer med Tessi... Hon sitter i min säng och solar, gullig hund alltså.

See you later!
Nu kan jag få sätta mig ner och pusta ut!
Det har varit fullt upp hela dagen känns det som. Först övningskörde jag i Vilsta med pappa, och det gick faktiskt riktigt bra! Efter det hade jag tid hos tandläkaren, och sen tränade jag & pappa.
Just ja, vi hoppade in på Burger King också. Ja vet, det är onyttigt. Men jag drack faktiskt bara vatten till det, duktigt!

Såå, vad händer nu!?


Det känns så skönt att inte behöva stressa upp ur sängen på morgonen. Att kunna kolla på klockan vid 10 sen somna om igen, haha. Men är det lov så är det :)

Har iaf varit iväg å tränat, idag igen. Körde bara kondition fast det duger ju det med för känns som det är konditionen jag måste förbättra nu. Men imorn ska jag & pappa gyma igen, då blir det styrketräning & kondition.
Efter mitt konditionspass passade jag på att ta en promenad hem också, skönt i det fina vädret faktiskt!

Nu är jag hemma. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska iaf vänta på mamma, så jag får lite mat i magen!

SeeYouLateeer
Go'morron

Nu är det mindre än 200 dagar kvar tills jag fyller 18! Bara 199 dagar till den 8 september, då jag fyller. Det känns inte som att det va länge sen jag började min nedräkning, på 365 dagar. Men nu är det snart bara ett halvår kvar, hehe...

Aja, kul att det snöar ute igen, det behövs ju verkligen mer snö. Eller?
Nej inte direkt! Men vi hade iaf tur med vädret på kryssningen, sol båda dagarna!

Nu ska jag ta å fixa lite här hemma. Senare ska jag iväg och träna, ska bli riktigt skönt. Har inte tränat på några veckor, så nu ska jag sätta fart igen!

Puss

Nu är man hemma igen!
Efter en hur rolig kryssning som helst. Jag & Mikaela kan verkligen kryssa ordentligt ;) Dom här timmarna sen vi åkte från E-tuna har gått sjukt snabbt.
Vi har hunnit äta riktigt god mat & frukost, träffat nytt folk & dansat loss på dansgolvet. Vi kom inte in till hytten förän kl 03.30 inatt tror jag!

Men kul har vi haft! Det var inte första gången vi åkte på kryssning, och knappast sista heller! 4e kryssning med min bästa vän, och vi lyckas alltid ha det underbart !!! ♥ ♥ ♥



4216 <3




Sötunge :*


CocaCola i stora mängder!


Ingen kommentar.
Vill bara säga att man inte ska ta kort inne på en toalett där det finns en handtork.
Man blir livrädd! Torken börjar låta när man använder blixt på kameran...




Shake, shake shake it!

Gulliga pannkakor va?!


Är det vinter & is ute eller?


Ja, nee.
Vi är inte normala. Men vad gör det? ♥

Typ den bästa kryssningen, eller? ;)
MVG++ . Du är bäst Mikaela :* <3333
Dagarna rullar på!
Och idag är det dags för kryssning :D
Åh, jag & Mikaela alltså ♥
Servering i skolan, som aldrig blev nån servering. Mina 8 gäster kom aldrig (bokat in fel dag). Så jag fick stå och inte göra nånting istället, inte lika kul direkt!

Efter skolan mötte jag mamma, Freja & Jojjo å käka på Bamboo, (avis Sara? hehe).
Och nu är jojjo & freja här hemma. + moster då. Fullt hus ;)


Idag. Idag hände en stor grej. Jag övningskörde med trafikskolan, för första gången! Men det gick riktigt bra. Fick grunderna och körde runt i Vilsta :) Stolt jag är nu alltså.. Men nu kan ni vara lugna, nu är jag inte i trafiken längre!

Förstår inte hur jag kan ha varit så trött idag. Har hållt på o somnat i skolan, inte bra! haha. Så funderar på att sova tidigt ikväll. Imorn är det dags för servering igen, har bara 4 gånger kvar nu :(

Pusssss


[ Han som spelas på min spotify nu för tiden, helt underbar! Bruno Mars♥ ]
Fina människor, hemmagjorda wienerbröd & cheesecake och gulliga presenter.
Min alla hjärtans dag var underbart mysig. Jag, Mikaela & Sara♥





Min alla hjärtans dag spenderades med mina bästa vänner. Mikaela & Sara. Puss, jag älskar er ♥

[Bilder kommer imorn]
Mindre än en vecka kvar nu!!! ♥   ♥   ♥

Nu ska jag ut o göra trafiken osäker här i E-tuna! Ska övningsköra, aaaah. Aja, hoppas det går bra bara ;)



Jag fick agera bartender i restaurangen ikväll. Gick bättre än vad jag trodde faktiskt! Så jag fick ta fram viner, göra kaffe-drinkar och mäta upp stark-sprit. Det va riktigt kul, men ändå ganska lugnt :)

Nu är jag så himla trött, så jag tror jag ska ta o ge kudden en omgång. Imorn är det vanlig dag i skolan, slutar inte förän kl 5.. suck!


[ Min fina mini-snögubbe som jag gjorde utanför skolan innan jag & Hauta fick skjuts hem ikväll, lite skelögd. men vad gör det? ]
Nu taggar jag inför skolan imorn. Känner mig ganska frisk nu faktiskt, skönt det!
Så har precis gjort en god & nyttig smoothie, mums. Hallon & blåbär :) Gissa om min tunga är lagom lila nu asså ;)

I morgon är det sovmorgon till 13.25. Först projekt & företagande (då lär vi ju skriva rapport om vårat evenemang som vi hade i lördags).. sen servering så slutar tidigast kl 21, alltid kul :)

Tänkte kanske sätta på nån bra film nu, innan jag ska gå och lägga mig. Natti!



Varför ska det vara så fint väder ute när man är sjuk?!
Vaknade imorse och mådde inte så bra. Jag har en riktigt irriterande rethosta. Och ont i halsen, så klart :( Så nu har jag sjukanmält mig och ska nu käka lite frukost och sen lägga mig i sängen igen.

Men jag måste iväg till skolan senare iaf, jag ska på ett möte ang. Utlandspraktiken. Det kan jag ju inte missa!

Halloj Vet ni vad jag har gjort nu ikväll? Okej, förutom att bara ta det lugnt förstås. Jag har tagit ett varmt bad här hemma, åh vad skönt det var. Det var ju ändå över 6 veckor sen förra gången jag badade. Så ikväll fick jag mitt efterlängtade bad. Awesome!!! Fast nackdelen var väl att jag var tvungen att ha ena benet utanför, eftersom jag inte får bada med min tatuering än! Men det gick ändå :) haha... Nu ska jag ta o lägga ifrån mig min iPod touch och försöka sova. Hörs imorn, Natti! <3
Nu är jag tillbaka (min röst iaf)!

En bra nyhet:
Jag har fått tillbaka min röst! Så nu kan jag prata igen, även fast jag låter ganska krasslig och att jag tappar min röst ibland. Och alla har skrattat åt mig i skolan idag, aja det får man väl stå ut med....

Men nu börjar jag få ont i halsen istället, hoppas jag inte blir så sjuk. Och jag har världens rethosta nu :(
Så jag unnade mig själv att köpa ett par örhängen för 20 kr idag, peace! Riktigt nice.
Och så köpte mamma hem en Ben&Jerry's till mig. Tackar♥

Men iaf; Min dag har bestått av att dricka te! Bättre än kaffe ;) 


CLUB AWESOME, säger jag bara!
Seriöst, vi är så bra :D
Att vi har kommit så här långt, det trodde jag inte. Först en artikel i tidningen och imorn är två st från gruppen med i radio. Det här är så himla kul! ♥

En riktigt lyckad kväll igår!

Vad vill ni veta? Allt blev bra igår faktiskt!
Jag och Mickis satt vid inträdet och tog betalt nästan hela kvällen (förutom när vi fick stå i garderoben i en timme, inte sååå kul)... så fick träffa massa folk :) Och se/höra banden spela. Det första bandet, ja vad ska man säga, brandalarmet började tjuta under deras spelning, eftersom bandet hade rök-maskiner med sig upp på scenen. Så alla (typ 100 pers just då) fick utrymma lokalen och gå till rinmansparken. Men som tur var kom de flesta tillbaka efter det. Vi som trodde att hela kvällen skulle bli förstörd tack vare det. Aja, kvällen fortsatte iaf och allt gick bra!
Det var ett stort problem med inträdes-växel i början För de flesta betalade med 100-lappar och vi hade inte massor av mindre sedlar. Så jag fick ta en springtur till Billy Boy's (pizzerian bredvid UH) och växla lite.
Banden som var där och spela var så duktiga och bra, tack för det!!! Och allt folk som kom dit verkade nöjda!
Vi tjänade en hel del pengar,som nu ska vidare till SOS-barnbyar. Våran projekt-grupp är stolta över allt, och hoppas vi kan göra om det här!

Vilken kväll! Club Awesome var verkligen AWESOME!
Tack för allt♥


Jag kanske ska börja berätta om vad som har hänt med min röst. Eller nja, det kan jag ju inte göra för jag vet inte vad som gick snett. Det började igår morse när jag vaknade hos pappa, att jag hade ont i halsen och kände mig lite krasslig och hängig. Men jag skulle kämpa mig igenom kvällen på vårat evenmang. Timmarna gick och jag hade ont i halsen, men jag kände mig ändå ganska pigg. Det blev framåt kl 21 som min röst började låta konstigt. Som att jag var i målbrottet eller nåt, rösten gick upp & ner. Jag förstår inte varför, för jag skrek eller ropade ingenting under kvällen! Inte mycket iaf... Den sista timmen/timmarna blev det bara värre och värre. Och mina vänner började till o med skratta åt mig, fyy, haha... De retade mig när jag pratade! Hmmmm

När jag väl kom hem igår natt så gjorde Mikaela ordning te till mig som jag fick dricka, + att jag tog värktablett.
Men när jag vaknade imorse kände jag att min hals inte fick fram ett enda ord. Sååå, så har jag känt hela dagen, jag har inte kunnat prata någonting! Så jag har försökt fått viska lite grann, och när jag väl försöker prata får jag fram max 1 ord per mening.. Jobbigt va? ;)

Aja, nu har jag Strepsils hemma. Hoppas det blir bättre tills imorn, för då ska jag till skolan!!!

säger inget mer! Jag återkommer senare om kvällen igår.

Nu måste jag kurera mig, med massor av the! Vill få tillbaka min röst ;)

Allt håller på o förbereds tills vårat evenemang imorn!
CLUB AWESOME, på ungdomens hus :)

Så blir inte så mycket bloggande nu under det kommande dygnet, nu ska jag till pappa och sova där.
Och imorn blir det att fixa allt... ska bli riktigt kul!

Hoppas på en lyckad kväll i morgon♥

PUSS

Åh, nu är det klart. Äntligen! Nu har jag gjort det...

Min första tatuering!!! Konstigt nog var jag inte så nervös innan heller, som jag alltid annars brukar vara. Men jag blev riktigt förvånad att det inte gjorde ont?! Jag hade förväntat mig något mycket mycket mycket värre! Fast det var ju tur att det inte var så mycket smärta då. Jag trodde jag skulle behöva hålla krampaktigt i Mikaelas hand under hela tiden, men icke. Jag släppte handen typ så fort han hade börjat tatuera. Det kändes ju typ ingenting, typ som att nån "kliar" väldigt hårt på benet. Men men, resultatet blev riktigt bra och jag är supernöjd :D

[ Förstår att ni vill se bild, men det lägger jag upp imorn! ]


Det känns som det är mycket som händer just nu.
*För några veckor sen piercade jag naveln
*Igår fick jag reda på att jag ska praktisera utomlands!
*Idag har jag tatuerat mig
*Jag & pappa bokade även in tid för körning med bilskolan.
*Våran projekt-grupp blev intervjuade av E-kuriren idag, för vårat musikevenmang!
(Reportage kommer i Eskilstuna-Kuriren imorn, med bild och allt!)
*På lördag är det dags för Club Awesome!
*Om några veckor ska vi iväg på kryssning

Jag börjar bli lite nervös...
Snart ska jag iväg, till Blue Lotus.. och tatuera mig

AAAAAH, aja hoppas det går bra!

:)
Rock-karusellen ikväll, på ungdomens hus!
Mickis & jag bestämde oss för att få en försmak av vad som kommer att hända på lördag, när vi ska ha vårat evenemang där! :D
Det var ju gratis, så vi drog dit och lyssnade på lite musik... Härligt!

Så nu ska vi snart ta och sova, imorn är det ju en stor dag för mig (men det blev det ju idag också).
TATTOOOOOOO♥

Puss & Natti <3

[ Six Stories Unknown, som även kommer att spela på lördag! ]
Okej. Nu börjar jag om igen. I ett lugnare tempo...

Vi visste att beskedet om vilka som skulle få praktiken utomlands skulle komma idag. Ett papper skulle sättas upp på anslagstavlan, men ingen visste vilken tid. Så jag gick fram och tillbaka till den där anslagstavlan minst 10 gånger under hela dagen! haha

Klockan gick... och alla väntade... men till slut (typ efter kl 1), så kom den där lappan upp på tavlan.
Vilken chock jag fick; det stod Rebecka Franzén ,HR2A på lappen.
Det finns ju såå himla många som är duktiga. Och att jag var en av de utvalda, var helt otroligt :)

Så i slutet av vecka 11 åker vi...

Jag, Emelie, Hampus, Tom, Alex, Madde & Amanda !!! Det lär bli awesome.

Men tänk vad mycket jag måste börja planera. Eller planera o planera.
Jag ska flyga.
Jag ska vara hemifrån i 3 veckor, sen hemma en helg, sen borta 2 veckor till.
Jag måste packa, det som alltid är lika svårt. Men nu lär det ju bli svårare, nu är det ju flera veckor!
Vad ska man ha med sig egentligen?!

VET NI!?!?

Jag är överlycklig.
Jag ska få praktisera utomlands, i 5 veckor!!! Tänk, jag blev en av de 7 utvalda som ska få praktisera i Tjeckien & England. Jag förstår inte att det är sant, jag är nog i chocktillstånd fortfarande...

HELT SJUKT!!!!!!

Nu är det bestämt. Nu är det bara att vänta på besked!
Inte för att jag är så positiv men...

Resten av denna vecka ser väl ut så här:

Onsdag
-Skola som vanligt, servering!

Torsdag
-Tatuera mig, Yeeey äntligen! :D
-Servera (pappa & Pia) i restaurangen

Fredag
-Baka massor till lördag
-Åka till pappa

Lördag
-Club Awesome (Jag & 7 andra) genomför musik-eventet.
Hoppas på mycket folk!

Söndag
-Plugga kanske?
-Chilla

♥      ♥     ♥