Nu är det över för i år. Julen har passerat, och det känns väl sisådär... Jag fick aldrig någon riktig julkänsla. Fast vem fick det egentligen, när det inte varit någon snö, inte ens kallgrader?! Hmm 

Men jag har firat jul ordentligt iallafall. Hemma i Slagsta efter jobbet på julafton. Jag hann till och med se 20 minuter av Kalle Anka, lycka!!! 
Juldagen spenderades ute hos pappa på landet. Mys! Massvis av mat och godsaker, julklappar och släkt&vänner. Så det ska vara :) 
Jag kommer inte sitta här och rabbla upp alla julklappar jag fick. Men jag är riktigt nöjd iallafall. Kunde inte blivit bättre. Jag är så glad så. Tack snälla ni :* 

2 dagar kvar, sen är det nyår. 
Lite festande igen (som juldagen kanske), kommer nog bli en bra kväll :) och en bra början på det nya året! Åh så jag längtar. 2014, kommer bli ett bra år...
 








En tatuering är gjord. Och jag är så nöjd jag kan bli.

Nu är allt förberett inför jul. Både hemma & på jobbet. Så imorgon gör jag ett (tungt) pass på jobbet, hoppas dagen går fort så jag får hem o fira jul sen! Mitt första år utan Kalle Anka på tv, det kommer ju inte bli som vanligt. 

Men det är jul. Och man ska vara glad. 

Ha det bra, och GOD JUL :* 





Vaknar upp i en skön säng, där jag trivs.

Men drar mig ändå mot tatueringsstudion för att möta upp Marcus. Han skulle boka en tid, och den typen, fick en tatueringstid 3 timmar senare ;) men cool kille!! Riktigt snyggt. Stolt över honom ;)

En shoppingrunda med Sara på både Mio & Jysk blev min eftermiddag. Storhandlarn där va ;) den personen flyttar ju faktiskt hemifrån snart. Vilken lyx :) och jag fick vara med o planera hennes inredning, pluspoäng till mig!! 

Hann även med en sväng till min bästa vän. Skitsnack som vanligt, men väldigt bra tjejsnack såklart :* även fast M var med också ;)

En sådan himla bra dag idag. Jag känner mig glad :) :) 






Bilderna säger väl det mesta :)
Det är (var) snö, vinter med en massa härliga stunder!!








Vaknar upp till denna underbara utsikt! 

Det är andra advent, det är snö, och mysfaktorn är hög :) 







Fredag. Ett glas vin till julkalendern och sedan soffhäng framför idol-finalen. Fredagsmys :) 

Lördag. En hemma-fixar-dag med julpynt i lägenheten! Julgranen är nu framme, och julklapparna ligger på plats ;) kvällen avslutas hos min far. Kladdkaka och Så mycket bättre! 

Nu säger jag go'natt :) imorgon är en ny dag! 






Minutrarna går. Timmarna går. Veckorna går. Och månaderna går... Snart är även detta år slut. År 2013. 
Inget att klaga på. Tänker inte göra någon sammanfattning av året än, för än så länge kan det hända mycket ;)

Det är iallafall december. Julen och nyåret börjar närma sig. Men det känns helt okej. Allt är fixat. Julklapparna som alltid brukar vara ett stort problem, är redan löst. Så det är bara att pusta ut!!
......

Min bästa vän har fyllt år, en viktig ålder. 20 är väl bland det bästa att fylla, kunna få tömma systemet alldeles själv ;) 
En lyckad, och väldigt sen kväll/natt. Massa goa skratt. 

En eftermiddag med min fina brorsdotter var inte helt fel. Alltid hon som gör mig på bra humör. Den lilla skruttan. Lite styrketräning, måste ju göra som sin faster liksom.. Och så rita & måla. Då blir man ju som ett litet barn igen :) 

Har även hunnit med en resa till huvudstaden. Det var November Lights på schemat. Premium var det ju naturligtvis. En himla massa bra musik ska jag säga er. Jag trivdes som fisken i vattnet. Bland den musiken hör jag hemma ;) 
En övernattning på hotell, med frukost, disneydags på morgonen och shopping i slutet... Mhm :) 

Denna vecka har jag hunnit med att göra ögonfransförlängning med min bästa vän, första gången. Blev grymt nöjd, inte behöva sminka sig längre, hehe... 
Och personalmöte efter det. Bowling med jobbet, och jag vann över mina tanter ;) 
Julbord & julklappar avslutade den dagen. Jag är nöjd :) 

Ciao!!!
SeeU